Aktuellt från tandläkare Hans Hallquist

Från och med 1 maj tar vi inte längre emot kontanter!

Från och med 1 maj 2018 är vi kontantfria. Då kan du istället betala med kort. I undantagsfall kan du få med dig en faktura men då måste beloppet överstiga 1500 kronor.

Kan butiker neka att ta emot kontanter?
Huvudregeln är att kontanter är lagliga betalningsmedel och därmed ska accepteras vid betalning. Denna regel kan dock avtalas bort av affärer, restauranger etc. En butik kan alltså i princip vägra att acceptera kontanter överhuvudtaget, vägra acceptera mynt eller vissa valörer (t ex 1000-lappar). Ur ett konsumentperspektiv är det önskvärt att jag får informationen i god tid (t ex genom en skylt på dörren) så att jag kan välja om jag vill handla där eller gå någon annanstans.

Vi erbjuder numera även Invisalign som tandregleringsmetod

Mer information kommer snart på vår hemsida. Är du nyfiken kan du också gå in på Invisaligns hemsida genom att trycka här

Digitalt avtryck

Vi kan erbjuda dig som behöver ta ett avtryck i samband med din tandbehandling ett så kallat digitalt avtryck. Då slipper du  avtrycksmassan i munnen eftersom vi "scannar av" din tandrad och skickar avtrycket digitalt till det tandtekniska labbet Bright som direkt kan påbörja arbetet med dina nya tänder. Skönt för dig som patient och bra för miljön!

Fastbraces i Jönköping


      Tandläkare Hans Hallquist erbjuder tandreglering med Fastbraces. Klicka HÄR för att läsa mer om metoden.

Vi har personal som talar tyska, assyriska, arabiska och västsyrianska.

Sicat datorunderstödda implantatbehandlingar

Med hjälp av en datortomografbild kan vi planera hela implantatbehandlingen i vår dator. Det gör att själva implantatoperationen sedan kan utföras mer skonsamt med hjälp av speciella guideskenor och minimala snittytor i mjukvävnaden.

Tandläkare Hallquist erbjuder finansiering via Resurs Bank


För att ansöka om lån, klicka här

Cerec AC Omnicam, digitala avtryck för både kronor och broar samt datorframställda kronor och inlägg på praktiken

Vi kan erbjuda direktframställda kronor och inlägg på praktiken. Materialen de tillverkas i är Empress eller E-max, vilken ger en fantastisk estetik.

Du följer väl oss på Facebook?!