Fillers och Botulinum (BTX)Tandläkare Hans Hallquist erbjuder estetisk behandling med botulinum (BTX) BELOTERO och BOCOUTURE från MERZ AESTHETICS. Med botulinum kan man bland annat korrigera ålderstecken till exempel genom injektioner i pannregionen för att bli av med så kallade bekymmersveck.

Botulinuminjektioner kan också vara en utmärkt behandling av svår tandgnissling. Då injiceras BTX bland annat i käklederna vilket har en avslappnande effekt. På så sätt hjälper det patienten att inte bita ihop, pressa eller gnissla tänderna med stor eller till och med överdriven kraft. Det leder i sin tur till mindre spänningshuvudvärk, i de flesta fall avtar huvudvärken helt. Notera att detta inte är en estetisk behandling.
Vår klinik har behandlare som är certifierade för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande tandläkare, sjuksköterskor och läkare och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Vi följer det etiska kontrakt vi förbundit oss till vid certifieringen.

Boka tid för konsultation för estetisk injektionsbehandlig för 500 kr här!

Prisexempel på våra behandlingar

Botulinum (BTX)
Panna 1800kr 
Glabella (Bekymmersrynkor) 2000kr
Full Bocouture 3500kr

För fullständig prisinformation, kontakta kliniken.